استراتژیست برند چیست؟ نقش و مسئولیت های شغلی

استراتژیست برند چیست؟ نقش و مسئولیت های شغلی
توسط منتشر شده در : می 23, 2023دسته بندی: مقالات دیجیتال مارکتینگLast Updated: می 23, 2023بدون دیدگاه on استراتژیست برند چیست؟ نقش و مسئولیت های شغلینمایش: 1618

چکیده مقاله :
قبل از رفتن به اطلاعات دقیق در مورد استراتژیست های برند، اجازه دهید ابتدا هدف آنها را بررسی کنیم. اشاره به استراتژی اتخاذ شده توسط برند برای افزایش محبوبیت و دستیابی به مخاطب مناسب دارد. هر کسب و کاری مشکل خاصی را برای هدف قرار می دهد که برای رشد بهتر برند باید به مجموعه خاصی از مخاطبان برسد. این نیاز به اصلاح ادراکات مشتریان برای تأثیرگذاری بر نیازهای آنها و در نتیجه تصمیمات خرید دارد. این اقدام با ذهن آگاهی انجام می شود و نیاز به تحقیق و استراتژی مناسب برای تحقق هدف سازمانی دارد. در این مقاله می خواهیم بدانیم که استراتژیست برند کیست ؟

1- استراتژیست برند چیست؟

استراتژیست برند یک نمایه شغلی است که به تیم بازاریابی یا مدیر برند در یک ماموریت واحد برای افزایش دیده شدن برند به مشتریان کمک می کند. آنها باید بر اساس روندهای آینده و نیازهای ناشی از محصول، تسهیلات یا خدمات ارائه شده توسط مشتری فکر کنند. استفاده را بر این اساس چارچوب بندی کنید و آن را برای مخاطب بازاریابی کنید. همچنین، نمایه نیاز به آگاهی از آمار از طریق تجزیه و تحلیل تحقیقاتی موجود از داده های متعدد جمع آوری شده توسط شرکت دارد.

2- نقش شغلی استراتژیست برند

فردی که این موقعیت را دارد در قبال روندهای استراتژی برند پاسخگو است. آنها برنامه ریز اصلی مسئول هر جنبه ای از برنامه ریزی هستند که شامل شناسایی مخاطبان هدف و مشکل آنها و ارائه محصول برند به عنوان راه حلی برای نیازهای یک فرد می شود. آنها همچنین باید با استفاده از موقعیت نام تجاری خود، دسترسی رقبا، معایب یا محدودیت های موجود در محصولات یا خدمات خود و بسیاری از مؤلفه های حیاتی دیگر، زمان و مکان جذب محصولات را پیدا کنند.

جهت آشنایی بیشتر می توانید مقاله زیر را با عنوان استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست مطالعه نمایید.

3- شرح شغل استراتژیست برند

شغل یک استراتژیست برند به نامزدهایی با ذهنیت راه حل گرا نیاز دارد. آنها ملزم به انجام تحقیق و تحلیل برای مشکلات موجود و روند راه حل های موجود در بازار هستند. آنها همچنین با توصیه ها، ارائه مشتری و نمایندگی محصول و شرکت سروکار دارند. مهارت کلیدی مورد نیاز برای مشخصات شغلی، استراتژیست بودن است که شامل برنامه ریزی و تفکر آینده نگر است. داوطلب باید دارای ذهن باز و دارای سه مهارت کلیدی باشد: تحقیق، تحلیل و داستان سرایی.

4- مسئولیت های استراتژیست برند

مسئولیت های استراتژیست برند

در اینجا وظایف کلیدی انجام شده توسط استراتژیست برند آورده شده است:

  • تجزیه و تحلیل تحقیقات، داده ها و روندها
  • انجام اولیه و ثانویه همراه با تحقیقات مصرف کننده و به روز رسانی با روند بازار.
  • تنظیم بررسی ها و تجزیه و تحلیل های عالی از وضعیت
  • داستان های جذاب برند بسازید
  • انجام تحقیقات مخاطب هدف
  • انجام ممیزی هر سال متوالی برای تجزیه و تحلیل موقعیت برند در بازار
  • ارائه راه هایی برای تقویت جایگاه برند در بازار
  • شناخت چالش ها و فرصت ها بر اساس بازار و خود تحلیلی
  • ارائه اطلاعات به مشتریان
  • گفتگو با تیم های خلاق برای تولید نتایج مولد
  • رهبری جلسات ایده پردازی و طوفان فکری
  • تغییر برند محصولات یا خدمات موجود
  • معماری برند، از جمله ایجاد پیام‌رسانی، لوگو، کمپین‌ها و موارد خلاقانه

5- صلاحیت ها یا الزامات و مهارت های استراتژیست برند

این شرکت انتظار دارد کاندیدایی مناسب برای یک استراتژیست برند باشد:

  • دارنده مدرک در بازاریابی، ارتباطات، کسب و کار، برندسازی یا یک زمینه مرتبط
  • تجربه برخورد با مشتریان
  • تجربه کاری به عنوان استراتژیست برند
  • مهارت های پژوهشی قوی
  • تحلیل و ذهنیت حل مسئله
  • مهارت های ارائه عالی
  • متفکر استراتژیک
  • توانایی قصه گویی

6- چگونه یک استراتژیست برند شویم؟

لیستی از اقدامات لازم برای تبدیل شدن به یک استراتژیست برند:

مدرک لیسانس بگیرید

مهمترین شرط، داشتن مدرک در جریان برای انجام اقدامات اصلاحی است. مدرک لیسانس چهار ساله باید داوطلب را در مورد بازار روشن کند، او را به یک استراتژیست تبدیل کند و نامزد را با مفاهیم اولیه مورد نیاز در این حرفه آشنا کند. این مدرک باید دانش آموز را در مورد روانشناسی، اقتصاد، بازاریابی، انگلیسی، تجارت، ارتباطات و طراحی آگاه کند. آنها دانش پس زمینه را ارائه می دهند.

تجربه به دست آوردن

اکثر شرکت ها به نامزدهای با تجربه و آشنا نیاز دارند که به دنبال نقش شغلی باشند. اما اگر کسی تازه کار استخدام نمی کند چگونه می توان تجربه کسب کرد؟ کارآموزی کلید است. کارورزان ملزم به انجام اقدامات، دریافت آموزش هستند و گاهی اوقات کمک هزینه ای نیز دریافت می کنند. این یکی از بهترین راه ها برای ورود به هر صنعتی است. کارآموزی یا مشاغل ابتدایی در حوزه به عنوان دستیار بازاریابی، همکار، هماهنگ کننده رسانه های اجتماعی، نماینده تبلیغات، دستیار بازاریابی دیجیتال یا سفیر برند.

این موقعیت ها یک نامزد را با عملکرد، استراتژی ها، روش ها، گردش کار و وظایف شغلی آشنا می کند. آژانس‌های تبلیغاتی یا خلاق نیز اجازه می‌دهند در این زمینه قرار بگیرند و به مهارت‌های لازم برای تبدیل شدن به یک استراتژیست برند کمک کنند.

بازاریابی دیجیتال

معرفی برند به مشتریان، ارتباط خدمات و محصولات با ملزومات آنها و دستیابی به مخاطب هدف از طریق بازاریابی دیجیتال امکان پذیر است. برای آشنایی با مفاهیم درگیر، اطلاعاتی در مورد تجزیه و تحلیل معیارها، بازاریابی ایمیلی، طراحی و بهینه سازی وب سایت، SEM و SEO به دست آورید. همچنین، به دنبال گواهی برای تأیید آموزش خود و تمرکز بر روی یک رویکرد عملی باشید.

تقویت مهارت های نوشتن و کامپیوتر

یکی از مسئولیت های استراتژیست برند، مدیریت محتوای بازاریابی، ارائه آن به مشتریان و کمک به تیم طراحی است. لازمه اصلی این آثار مهارت نوشتن و کامپیوتر است. توانایی کپی رایت محتوا برای وب‌سایت‌ها، وبلاگ‌ها، آگهی‌ها و کاغذهای سفید نیازمند دانش و خلاقیت قبلی است. علاوه بر این، کار با نرم افزارهای ویرایش عکس، صفحات گسترده و پلتفرم های رسانه های اجتماعی به دانش کامپیوتر و برنامه های تحلیلی نیاز دارد. سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری و سیستم های مدیریت محتوا.

رهبری تیم

استراتژیست برند تیمی از طراحان گرافیک، مدیران محتوا، مدیران هنری و آژانس های خلاق را مدیریت می کند. برخورد با تیم‌های متعدد نیازمند مهارت‌های رهبری برای رفتار مؤثر و بی‌طرفانه با کارکنان و انجام کار کارآمد است.

گواهینامه کسب کنید

کسب گواهینامه بهترین روش برای به دست آوردن دانش، تجربه، رویکرد عملی و بینش در مورد چالش های زندگی واقعی این موقعیت است. این گواهینامه مدرک و تعهد و جدیت نامزد را نسبت به شغل تأیید می کند. همچنین نشان‌دهنده انتخاب شغل و آینده است که باعث تأثیر مثبت بر استخدام‌کننده می‌شود.

7- اجرای کار استراتژی برند

کار بر روی حضور برند در بازار نیازمند استراتژی ها و تکنیک های متعددی است. در اینجا تعدادی از آنها و نحوه کار بر روی آن آورده شده است:

موقعیت یابی برند

هر مشکلی می تواند راه حل های متعددی داشته باشد که توسط برندهای مختلف ارائه شده است. با این حال، انتخاب مشتری از برند خاص به عوامل فیلتر شده خاصی بستگی دارد. موقعیت یابی برند مستلزم نشان دادن ویژگی های برندها است که آنها را از رقبایشان متمایز می کند. این ویژگی باید برای جذب مشتری کافی باشد.

خریدار پرسونا

این یکی از تکنیک های تقویت ارتباط بین خریدار و کارکنان است که آنها را تشویق می کند تا نیازهای مشتریان را درک کنند و برآورده کنند. استراتژیست برند باید یک مشتری خیالی ایجاد کند که محصول یا خدمات را از برند خریداری کند. جعل کردن جزئیات زندگی شخصی او مانند اهداف، سبک زندگی، چالش ها، سن و سایر عناصر کوچک زندگی به تناسب محصول و تبدیل آن به یک ضرورت برای زندگی او کمک می کند.

ممیزی برند

ممیزی برند هر یک یا دو سال یکبار به طور منظم مورد نیاز است. فرآیند گام به گام به انجام موفقیت آمیز ممیزی کمک می کند و هر ابزار و تکنیک مورد نیاز را در لحظه درست فراهم می کند. دوره زمانی حسابرسی باید برای درک کارایی استراتژی برنامه ریزی شده برای شناسایی برند توسط عموم زمان بندی شود.

نام تجاری

این نیاز به خلاقیت و توانایی ایجاد ارتباط بین مشتریان و برند از طریق نام تجاری دارد. این ورودی پژوهشی را در عمل منعکس می کند. به طور کلی از طریق فرآیندهای طراحی شده خاص در شرکت انجام می شود.

معماری برند

معماری برند شامل خلاقیت، لوگو، کمپین های بازاریابی و پیام برند است. همچنین شامل تعامل بین نمایندگان برند و مشتریان است که از طریق خدمات مشتری و پشتیبانی، فروشندگان و افرادی که خدمات را انجام می دهند به دست می آید. این مولفه ها بازنمایی درک برند در عموم هستند و باید ایدئولوژی برند را صادقانه منعکس کنند.

خلاقیت برند

برای اطمینان از حضور در بازار و افزایش قرار گرفتن در معرض خلاقیت باید سازگار باشد. توسعه یک سیستم مدیریت دارایی برند نیز همین امر را تضمین می کند. برندها همچنین باید فرآیند بررسی خلاقانه را تعریف کنند تا اطمینان حاصل شود که خلاقیت برند با استراتژی برند سازگار است. خلاقیت برند در برگه های اکسل، تبلیغات دیجیتال، ارائه ها، رسانه های اجتماعی و تبلیغات چاپی قابل مشاهده است.

تغییر نام تجاری

تغییر نام تجاری ممکن است اغلب در ایجاد موقعیت هایی مانند معرفی راه حل های جدید یا پرداختن به مشکل دیگر مورد نیاز باشد. هنگام تغییر نام تجاری، از بایدها و نبایدها پیروی کنید. همچنین بدانید که چگونه فرآیند را انجام دهید و برای مبارزه با عواقب ریسک کردن آماده باشید.

8- نمونه هایی از مشکلاتی که یک استراتژیست برند حل می کند

نمونه های رایج مشکلاتی که برای حل آن به استراتژیست های برند ارائه می شود عبارتند از:

  • کشف نام تجاری برای شرکت های ادغام شده در یک بازه زمانی محدود. در اینجا کار استراتژیست برند شامل تغییر نام، نشان دادن یک لوگوی جدید و اطلاع رسانی تغییرات به ذینفعان است. همچنین روی استراتژی نمایندگی برندهای ترکیبی کار کنید.
  • یک استارتاپ جدید زمانی به یک استراتژیست برند نیاز دارد که برند حدود بیست محصول برای عموم داشته باشد. مجدداً کار در یک بازه زمانی محدود مستلزم آن است که استراتژیست های برند استراتژی را برای راه اندازی برند جدید و خطاب به مشتریان تدوین کنند. آنها همچنین باید مکان راه اندازی برند و نام برند را مشخص کنند و عوامل متمایزکننده را به اطلاع عموم برسانند.

9- سوالات متداول

1. هفت مولفه استراتژی برندینگ چیست؟

استراتژی برند باید شامل هفت جزء باشد: هدف، وفاداری، احساسات، ثبات، آگاهی رقابتی، انعطاف پذیری و مشارکت کارکنان.

2. یک اقدام استراتژیک چیست؟

اقدام استراتژیک مستلزم آن است که استراتژیست برند در درجه اول رقبا، مشتریان و شرکت ها را تجزیه و تحلیل کند. این به استنباط عوامل کلیدی موفقیت (KSF) کمک می کند، بنابراین یک استراتژی بازاریابی قابل دوام بدست می آید.

3. 4 مؤلفه کلیدی موقعیت برند چیست؟

الزامات اولویت برای موقعیت برند عبارتند از: بازده، بازار هدف، تمایز و دسته بندی.

4. برندسازی شخصی چیست؟

یک برند شخصی مستلزم گنجاندن وضوح، خلاقیت، محتوا، ارتباط و اجتماع است.

اشتراک گذاری این محتوا، پلتفرم خود را انتخاب کنید!
مطالب مرتبط دیگر :

  • مربیان سئو (SEO Mentors): 11 متخصص که باید در سال 2024 دنبال کنید
مربیان سئو (SEO Mentors): 11 متخصص که باید در سال 2024 دنبال کنید

نوامبر 10, 2024|بدون دیدگاه

چکیده مقاله: قبل از معرفی بهترین مربیان و متخصصان سئو بهتر است بدانید که سئو آسان نیست. موارد زیادی برای پیگیری وجود دارد و گوگل با هر به روزرسانی هدف گذاری های جدیدی تعیین [...]

  • سئو برای افیلیت مارکتینگ: فروش بیشتر در سیستم همکاری در فروش
سئو برای افیلیت مارکتینگ: فروش بیشتر در سیستم همکاری در فروش

نوامبر 9, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: افیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing) یا همکاری در فروش یک استراتژی است که در آن شما محصولات یا خدمات را تبلیغ می کنید و به ازای هر فروش یا لید (مشتری بالقوه) که ایجاد [...]

  • ویژگی های SERP: بهینه سازی برای صفحه نتایج موتور جستجو
ویژگی های SERP: بهینه سازی برای صفحه نتایج موتور جستجو

نوامبر 8, 2024|بدون دیدگاه

چکیده مقاله: نتایج جستجو گوگل می توانند شامل بیش از 10 لینک آبی ساده باشند. این نتایج با ویژگی های SERP (صفحه نتایج موتور جستجو) طراحی شده اند تا به کاربران دسترسی سریع و [...]

  • تفاوت سئو کلاه سیاه و کلاه سفید: مزایا، معایب و تکنیک ها
تفاوت سئو کلاه سیاه و کلاه سفید: مزایا، معایب و تکنیک ها

نوامبر 5, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: دو رویکرد اصلی برای سئو وجود دارد: سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه. درست مثل فیلم های وسترن قدیمی، سئوکارهای کلاه سفید، کابوی های قابل اعتماد و قانونمند هستند، در حالی که [...]