ابزارهای نظارت بر uptime سرور سایت
چکیده مقاله :
آیا تا به حال در وب سایتی بوده اید و روی پیوند مقاله کلیک کرده اید و به جای آن صفحه خطا را مشاهده کردید؟ این ناامید کننده است و شما را ناامید می کند. کسبوکارها میخواهند همه چیز مانند زمان و ساعت پیش برود. این شامل بالا بودن وبسایتها در هر ثانیه از روز است. چگونه می توانید اطمینان حاصل کنید که این اتفاق می افتد؟ با هشیار ماندن در نظارت بر آپتایم وب سایت. به این موضوع فکر کنید: اگر میزبانی وب ماشین کسب و کار شماست، پس نظارت بر زمان کار سیستم GPS آن است. این به شما کمک می کند تا سطوح عملکرد آن را ردیابی کنید تا همیشه بدانید که در کجا قرار دارد. درنتیجه می خواهیم ابزارهای مختلف جهت نظارت بر uptime سرور سایت را معرفی نماییم. در این پست وبلاگ، می آموزید که نظارت بر آپتایم سایت چیست، چرا مهم است و ابزارهای محبوبی که به اندازه گیری زمان کارکرد وب سایت شما کمک می کنند را معرفی می کنیم.
1- زمان آپ تایم یک وب سایت چیست؟
آپتایم شما به درصد زمانی اشاره دارد که وب سایت شما در دسترس کاربران است. این با مقایسه مدت زمانی که سایت بدون هیچ مشکل فنی اجرا می شود با زمان خرابی محاسبه می شود.
اگر 100% آپتایم را تجربه می کنید، وب سایت شما در تمام روز و تمام شب بدون هیچ وقفه ای فعال خواهد بود. از طرف دیگر، اگر وب سایت شما در طول یک دوره 8 ساعته 10 دقیقه قطع شود، 99.6 درصد آپتایم خواهد داشت.
2- چرا به uptime بالا برای سرور سایت نیاز است؟
آپتایم بالا نشان می دهد که می توانید یک وب سایت را به طور مداوم راه اندازی کنید. این امر به ویژه برای صفحاتی که مشتریان به طور مکرر از آنها بازدید می کنند مفید است، مانند یک فروشگاه تجارت الکترونیک یا یک پلت فرم خدمات آنلاین.
در اینجا برخی از مزایای برتر داشتن زمان بالا برای وب سایت شما آورده شده است.
1. تجربه کاربری را بهبود خواهید بخشید.
داشتن آپتایم ثابت برای یک تجربه کاربری عالی کلیدی است. اگر وب سایت شما دائماً از کار افتاده باشد، کاربران نمی توانند به محتوای مورد نظر خود دسترسی پیدا کنند. حتی ممکن است در جای دیگری به دنبال محصولات بگردند. در نهایت، این می تواند منجر به از دست دادن مشتریان بالقوه شود.
2. آپ تایم شما به سئو کمک می کند.
موتورهای جستجو، زمانی که سایت شما را ایندکس می کنند و محتوای آن را رتبه بندی می کنند، زمان به کارگیری وب سایت شما را کنترل می کنند. اگر موتورهای جستجو با خرابی های مکرر مواجه شوند، می توانند رتبه وب سایت شما را در SERP کاهش دهند. این کار ترافیک ارگانیکی را که میخواهید به دست آورید، از بین میبرد.
3. قابلیت اطمینان را حفظ خواهید کرد.
Uptime معیاری برای قابلیت اطمینان است. هرچه وب سایت شما قابل اعتمادتر باشد، تجربه بهتری برای مشتری می توانید ارائه دهید. این امر اعتماد مشتری را به برند شما تقویت می کند و منجر به نرخ تبدیل بالاتر می شود.
4. نظارت بر این معیار باعث صرفه جویی در زمان می شود.
با اعلانهای هشدار، میتوانید عملکرد وبسایت را در زمان واقعی نظارت کنید و مشکلاتی را که به وجود میآیند شناسایی کنید. این به صرفه جویی در زمان کمک می کند، زیرا حل مشکلات را سریعتر و کارآمدتر می کند.
3- چگونه زمان uptime وب سایت خود را اندازه گیری کنیم
اندازه گیری زمان آپتایم وب سایت شما برای اطمینان از تجربه کاربری عالی مهم است. در زیر ببینید چگونه می توانید زمان کار خود را کنترل کنید.
1. برای یک سرویس نظارت بر وب سایت ثبت نام کنید.
این ابزارها وب سایت شما را به صورت 24 ساعته بررسی می کنند و گزارش های دقیقی در مورد سطوح عملکرد و زمان های آپدیت ارائه می دهند. سپس می توان از این داده ها برای انجام هرگونه تنظیمات لازم برای اطمینان از اینکه وب سایت شما همیشه فعال است استفاده کرد.
2. تنظیمات نظارت را پیکربندی کنید.
پس از ثبت نام، باید تنظیمات خود را پیکربندی کنید. آدرس وب سایتی را که می خواهید نظارت کنید وارد کنید و تعداد دفعات بررسی را تنظیم کنید. همچنین میتوانید نوع بررسیهایی را که میخواهید انجام دهید، مانند HTTP، HTTPS و موارد دیگر، پیکربندی کنید.
3. هشدارها را تنظیم کنید.
ابزار مانیتورینگ شما باید اعلانهای بیدرنگ مربوط به خرابیهای وبسایت را ارائه دهد. سپس می توانید عملکرد وب سایت را زیر نظر داشته باشید و اقدامات اصلاحی را سریع انجام دهید.
هشدارها را بر اساس ترجیحات خود تنظیم کنید. میتوانید از طریق ایمیل، پیامک، اعلانهای فشاری و موارد دیگر هشدار درخواست کنید.
4. نظارت را شروع کنید.
پس از تکمیل پیکربندی، نظارت بر وب سایت را شروع کنید. اکثر خدمات نظارت بر وب سایت، داشبوردی را ارائه می دهند که می توانید زمان های آپدیت و زمان پاسخگویی را مشاهده کنید.
5. گزارش ها را تجزیه و تحلیل کنید.
نظارت بر uptime سرور سایت کافی نیست. شما باید گزارش ها را تجزیه و تحلیل کنید تا علت اصلی خرابی را بیابید. این گزارش ها را به طور منظم بررسی کنید و اقدامات لازم را برای جلوگیری از خرابی در آینده انجام دهید.
4- ابزارهای نظارت بر زمان uptime وب سایت شما
نظارت بر uptime سرور سایت شما برای اطمینان از تجربه کاربری عالی ضروری است. با کمک این ابزارها می توانید عملکرد وب سایت را در زمان واقعی ردیابی کنید. بیاید شروع کنیم.
1. نظارت بر uptime سرور سایت توسط Uptrends
Uptrends از فناوری نظارت بر مرورگر واقعی استفاده می کند، که امکان نظارت عملکرد وب سایت را از دیدگاه کاربر نهایی فراهم می کند. نظارت واقعی مرورگر می تواند به شناسایی مشکلات مربوط به زمان رندر صفحه کمک کند. ویژگی های اصلی عبارتند از:
- نظارت همزمان وب سایت در چندین مرورگر مانند کروم، فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر.
- تجزیه و تحلیل علت ریشه ای که به شما امکان می دهد علت خرابی وب سایت را شناسایی کنید.
آنچه ما دوست داریم: صفحات وضعیت عمومی Uptrends به شما امکان می دهد وضعیت وب سایت را با کاربران خود در میان بگذارید.
بهترین برای: شرکت هایی که به یک راه حل جامع برای نظارت بر عملکرد وب سایت نیاز دارند.
2. StatusCake
StatusCake گزارش های دقیق و اعلان های بلادرنگ از خرابی وب سایت را ارائه می دهد. همچنین به شما این امکان را میدهد که زمان کار را از چندین مکان، دادههای زمان پاسخدهی، و در صورت لزوم اقدامات اصلاحی را نظارت کنید. ویژگی های اصلی عبارتند از:
- شبکه جهانی بیش از 100 مکان نظارت در بیش از 45 کشور.
- نظارت بر گواهی SSL این ویژگی هرگونه مشکل در گواهینامه های SSL را شناسایی می کند و قبل از نامعتبر شدن آنها به شما هشدار می دهد.
آنچه ما دوست داریم: ویژگی بازیابی فاجعه StatusCake به شما کمک می کند تا بررسی کنید که آیا سیستم های پشتیبان شما کار می کنند یا خیر. این ویژگی تضمین میکند که وبسایت شما میتواند به سرعت از هر گونه قطع یا اضطراری بازیابی شود.
بهترین برای: شرکت هایی که نیاز به نظارت بر uptime سرور سایت قابل اعتماد با اعلان های زمان واقعی دارند.
3. Pingdom
Pingdom تجزیه و تحلیل دقیقی از زمان کار و زمان پاسخگویی وب سایت شما ارائه می دهد. این پلتفرم همچنین میتواند هشدارهایی را در هنگام از کار افتادن وبسایتها ارسال کند و زمان کار را از چندین مکان نظارت کند. ویژگی های اصلی عبارتند از:
- انواع چک چندگانه، مانند HTTP، DNS، TCP، UDP، SMTP و IMAP. این به شما این امکان را می دهد که دید عمیق تری از زمان آپدیت وب سایت خود داشته باشید.
- نظارت واقعی کاربر، بنابراین می توانید عملکرد وب سایت را از دیدگاه کاربران خود نظارت کنید.
- گزارش گیری پیشرفته که به شما امکان می دهد تا زمان آپدیت وب سایت و روند عملکرد را تجزیه و تحلیل کنید.
آنچه ما دوست داریم: Pingdom همچنین سرعت صفحه وب سایت ها را کنترل می کند و به شما امکان می دهد عملکرد وب سایت را بهینه کنید.
بهترین برای: سازمان هایی که به ابزار نظارت بر وب سایت با گزارش های دقیق نیاز دارند.
4. UptimeRobot
UptimeRobot یک سرویس نظارتی محبوب و کاربرپسند جهت نظارت بر uptime سرور سایت است. کسب و کارهای کوچک تا متوسط اغلب از گزینه رایگان این پلتفرم استفاده می کنند. در واقع UptimeRobot به کاربران رایگان اجازه می دهد تا حداکثر 50 مانیتور آپ تایم ایجاد کنند. ویژگی های اصلی عبارتند از:
- هشدارهای قابل تنظیم بر روی تنظیمات برگزیده کاربر تنظیم شده است. میتوانید فرکانس اعلان، مخاطبین هشدار و زمانبندی پنجرههای خرابی را انتخاب کنید.
- مانیتورینگ SSL که به شما کمک می کند مشکلات احتمالی گواهی را شناسایی کنید.
- دسترسی به API، که به شما امکان می دهد با سایر برنامه ها یکپارچه شوید.
آنچه ما دوست داریم: UptimeRobot با راه حل های سطح سازمانی مانند PagerDuty، VictorOps، OpsGenie ادغام می شود تا اطمینان حاصل شود که هشدارها را به سرعت دریافت می کنید.
بهترین برای: مشاغل با بودجه.
5. Site24x7
قابلیت های نظارت Site24x7 بینش ارزشمندی را در مورد عملکرد وب سایت خود به کسب و کارها ارائه می دهد. کاربران می توانند معیارهایی مانند زمان پاسخ، زمان بارگذاری صفحه و موارد دیگر را ردیابی و تجزیه و تحلیل کنند. ویژگی های اصلی عبارتند از:
- راحتی در استفاده. راهاندازی و استفاده از Site24x7 با داشبورد کاربرپسندی که دید کاملی را در زمان بهروزرسانی وبسایت فراهم میکند، ساده است.
- ادغام با سایر ابزارهای حیاتی کسب و کار، مانند Slack، PagerDuty و Freshservice، به کسب و کارها امکان می دهد گردش کار را خودکار کنند.
آنچه ما دوست داریم: Site24x7 نظارت بر وب سایت چندمکانی را ارائه می دهد که زمان و عملکرد وب سایت را از بیش از 90 مکان در سراسر جهان آزمایش می کند.
بهترین برای: شرکت هایی که به یک راه حل نظارتی جامع نیاز دارند.
6. Updown.io
Updown.io یک سرویس نظارت بر uptime سرور سایت بسیار سریع، ساده و موثر است. در اینجا، میتوانید فواصل بررسی سفارشی و کانالهای تغییر پیشرفته را تنظیم کنید. مشکلات مربوط به عملکرد سایت شما می تواند به تلفن، ایمیل و Slack شما ارسال شود. ویژگی های اصلی عبارتند از:
- بررسی های سریع که معمولاً فقط چند ثانیه طول می کشد.
- فواصل قابل تنظیم که به شما امکان می دهد کنترل کنید که وب سایت شما چند وقت یکبار بررسی شود.
آنچه ما دوست داریم: Updown.io صفحات وضعیت مشترک را ارائه می دهد و به کسب و کارها این امکان را می دهد که در دسترس بودن صفحه خود را در معرض دید عموم قرار دهند.
بهترین برای: کسانی که به دنبال گزینه ای سریع و مقرون به صرفه هستند.
7. HetrixTools
HetrixTools یک ابزار همه کاره سرور و نظارت بر uptime سرور سایت است. شما می توانید بررسی کنید که آیا سایت شما فعال است یا خیر و به بررسی بازیگران بدی که می توانند بر عملکرد شما تأثیر بگذارند، بپردازید. علاوه بر این، HetrixTools میتواند به تجزیه و تحلیل تنظیمات DNS وبسایت، اسکن وبسایتها برای بدافزار و بررسی عدم مجاز بودن آدرسهای IP کمک کند.
ویژگی های اصلی عبارتند از:
- نظارت بر شهرت، که بینشی در مورد شهرت آدرس IP وب سایت شما ارائه می دهد
- بررسی های سلامت DNS که اطمینان حاصل می کند که سرورها همیشه در دسترس هستند و زمان پاسخگویی سریع را ارائه می دهند.
- اسکن بدافزار که مطمئن می شود وب سایت ها ایمن و عاری از تهدید هستند.
آنچه ما دوست داریم: HetrixTools یک رابط کاربر پسند برای مشاغل فراهم می کند که داده ها را در زمان واقعی نمایش می دهد.
بهترین برای: مشاغلی که به دنبال نظارت بر زمان های آپدیت و تهدیدات امنیتی هستند.
8. Better Stack
Better Stack یک سرویس نظارت بر uptime سرور سایت است که هدف آن آسان تر کردن نظارت بر وب سایت ها، سرورها و API ها برای مشاغل است. ویژگی های اصلی عبارتند از:
- یک داشبورد بصری که در آن کسبوکارها میتوانند بهطور فعال حوادث را شناسایی، عیبیابی و مدیریت کنند.
- تشخیص خودکار حادثه، هشدار دادن به مشاغل از مشکلات احتمالی قبل از اینکه کاربران نهایی تحت تأثیر قرار گیرند.
- ابزارهای مشارکتی، امکان ادغام با ابزارهای چت مانند Slack، Microsoft Teams و موارد دیگر.
آنچه ما دوست داریم: Better Stack گزارش ها و تجزیه و تحلیل های دقیقی را ارائه می دهد که به کسب و کارها در تجزیه و تحلیل داده های عملکرد و شناسایی روندها کمک می کند.
بهترین برای: شرکت های آنلاین، تجارت الکترونیک، SAAS، و مشاغل مبتنی بر خدمات که به شدت به در دسترس بودن وب سایت های خود برای درآمد و رشد متکی هستند.
9. Apica
Apica راه حل های جامع تست بار و نظارت بر عملکرد را ارائه می دهد. این پلتفرم برای کمک به کسب و کارها در بهینه سازی عملکرد وب سایت و موبایل با شناسایی تنگناها طراحی شده است. ویژگی های اصلی عبارتند از:
- بررسی چندگانه که کاربران را قادر می سازد تا چندین بازرسی وب سایت را برای اطمینان از دید دقیق عملکرد وب سایت نظارت کنند.
- داده های تشخیصی، از جمله پیام های خطا و زمان پاسخ.
آنچه ما دوست داریم: Better Uptime با طیف وسیعی از ابزارها و خدمات شخص ثالث، از جمله Slack، PagerDuty و Zapier ادغام می شود تا نظارت بر uptime سرور سایت را یکپارچه و کارآمد کند.
بهترین برای: مشاغل با هر اندازه که به برنامه های کاربردی وب، برنامه های کاربردی تلفن همراه و خدمات API متکی هستند.
5- شروع کار با مانیتورینگ آپتایم سایت
نظارت بر uptime سرور سایت شما برای موفقیت و طول عمر وب سایت شما ضروری است. بنابراین، در نظر داشته باشید که یک مانیتورینگ اپتایم را انتخاب کنید که به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد.
مدیر2024-11-10T18:43:37+03:30نوامبر 10, 2024|بدون دیدگاه
چکیده مقاله: قبل از معرفی بهترین مربیان و متخصصان سئو بهتر است بدانید که سئو آسان نیست. موارد زیادی برای پیگیری وجود دارد و گوگل با هر به روزرسانی هدف گذاری های جدیدی تعیین [...]
مدیر2024-11-09T00:42:39+03:30نوامبر 9, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: افیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing) یا همکاری در فروش یک استراتژی است که در آن شما محصولات یا خدمات را تبلیغ می کنید و به ازای هر فروش یا لید (مشتری بالقوه) که ایجاد [...]
مدیر2024-11-08T18:49:21+03:30نوامبر 8, 2024|بدون دیدگاه
چکیده مقاله: نتایج جستجو گوگل می توانند شامل بیش از 10 لینک آبی ساده باشند. این نتایج با ویژگی های SERP (صفحه نتایج موتور جستجو) طراحی شده اند تا به کاربران دسترسی سریع و [...]
مدیر2024-11-07T18:27:36+03:30نوامبر 7, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: پیش از پرداختن به عملکرد سئو (SEO Performance) بهتر است بدانید که نمایش این که کار شما تفاوت واقعی ایجاد می کند، همان چیزی است که مشتریان شما را راضی نگه می دارد [...]
مدیر2024-11-07T13:25:02+03:30نوامبر 7, 2024|بدون دیدگاه
چکیده مقاله: ممیزی سئو (SEO Audit) یا ارزیابی سئو، یک بررسی دقیق از توانایی یک وب سایت برای رتبه بندی در موتورهای جستجو می باشد و یکی از اولین اقداماتی است که باید آژانس [...]
مدیر2024-11-05T20:52:22+03:30نوامبر 5, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: دو رویکرد اصلی برای سئو وجود دارد: سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه. درست مثل فیلم های وسترن قدیمی، سئوکارهای کلاه سفید، کابوی های قابل اعتماد و قانونمند هستند، در حالی که [...]