استراتژیست محتوا کیست ؟ شرح شغل، نقش و مسئولیت در سال 2023

استراتژیست محتوا چیست ؟ شرح شغل، نقش و مسئولیت
فهرست مطالب

چکیده مقاله :
محتوا در چشم انداز بازاریابی رقابتی امروز پادشاه است. بازاریابی محتوا یک ابزار بازاریابی ضروری است که مشاغل می توانند از آن برای افزایش آگاهی از برند و نرخ تبدیل استفاده کنند. به همین دلیل، تقاضای بزرگ و رو به رشدی برای متخصصانی وجود دارد که بتوانند محتوا را توسعه و مدیریت کنند. به عنوان بخشی از شرح شغل استراتژیست محتوا، وظیفه آنها برنامه ریزی، نظارت و مدیریت استراتژی بازاریابی محتوا برای یک تجارت است. بنابراین، اگر در مورد امکان برنامه ریزی و توسعه محتوا برای یک برند هیجان زده هستید، استراتژیست محتوا نقش ایده آلی برای شما خواهد بود.

1- استراتژیست محتوا چیست؟

یک استراتژیست محتوا به کسب و کارها کمک می کند تا محتوا را برای تولید سرنخ و دستیابی به اهداف بازاریابی محتوای خود توسعه و مدیریت کنند. عملکرد اصلی این شغل، توسعه یک استراتژی محتوا بر اساس اهداف تجاری شرکت یا مشتری و نیازهای مشتری یا کاربر نهایی است.

به بیان دیگر مسئول توسعه استراتژی های محتوا بر اساس اهداف تجاری یک سازمان یا مشتری و همچنین نیازهای مشتریان آن است. متخصصان خلاق مسئول نظارت و توسعه الزامات محتوا در طول چرخه عمر پروژه و تولید محصولات قابل تحویل استراتژی محتوا هستند.

2- استراتژیست محتوا کیست؟

رشد بازاریابی محتوا در دهه گذشته منفجر شده است و هیچ نشانه ای از توقف آن را نشان نمی دهد. مصرف‌کنندگان کمتر و کمتر به تکنیک‌های بازاریابی سنتی «فشار» پاسخ می‌دهند، بنابراین بازاریابان (اگر باهوش باشند) به سمت محتوای دیجیتال روی می‌آورند.

محتوای ثابت، با کیفیت و تأثیرگذار بیش از هر استراتژی دیگری بر تصمیم گیری مصرف کنندگان تأثیر می گذارد. توجه مشتریان بالقوه را جلب می کند، آگاهی از برند را افزایش می دهد و وفاداری را تقویت می کند. در اصل، این یک استراتژیست محتوا است که این محتوای مفید و قابل استفاده را ایجاد می کند.

لینکدین، امروزه، نشان می دهد که حدود 537000 نفر دارای عنوان شغلی استراتژیست محتوا هستند و 4284 موقعیت استراتژیست محتوا در ایالات متحده برای نامزدهای مشتاق باز است.

طبق گزارش HubSpot، تقریبا 82 درصد از بازاریابان گزارش می دهند که در سال 2021 به طور فعال از بازاریابی محتوا استفاده می کنند. این تعداد نسبت به سال گذشته 70 درصد افزایش یافته است که نشان می دهد تقاضا برای استراتژیست های محتوا همیشه در حال افزایش است.

جهت آشنایی بیشتر می توانید مقاله زیر را با عنوان استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست مطالعه نمایید.

3- یک استراتژیست محتوا چه می کند؟

استراتژیست های محتوا از تقاضای بالایی برخوردار هستند زیرا آنها کسانی هستند که با مشتریان ارتباط برقرار می کنند و با ارائه محتوای مرتبط از طریق پست های وبلاگ، توییت ها، ویدیوهای YouTube و موارد دیگر، سرنخ ایجاد می کنند.

شرح شغل استراتژیست محتوا شامل برنامه ریزی و توسعه استراتژی های محتوایی است که از محتوا به عنوان راهی برای برآوردن نیازهای کسب و کار و کاربران استفاده می کند.

بیایید به شرح وظایف content Strategist همراه با وظایف و انتظارات آنها نگاه کنیم.

4- شرح شغل استراتژیست محتوا

شرح شغل استراتژیست محتوا شامل برنامه ریزی، طراحی، ایجاد، ویرایش و انتشار محتوای مرتبط بر اساس اهداف تجاری شرکت و نیازهای کاربران است. وظیفه اصلی توسعه یک استراتژی محتوایی است که با اهداف تجاری مطابقت داشته باشد و برای دستیابی به آن تعیین شود. محتوای با دقت و استراتژیک توسعه یافته با هدف اطلاع رسانی، سرگرمی، الهام بخشیدن و جذب مشتریان بالقوه است.

تمرکز اصلی شرح شغل استراتژیست محتوا، برنامه ریزی محتوا است که شامل تولید محتوا، سرپرستی، برنامه ریزی و تحقیق می شود. به‌عنوان یک استراتژیست، باید روش‌های خلاقانه‌ای برای جذب مخاطب به صورت آنلاین و تولید انواع محتوای جذاب ایجاد کنید.

در نهایت، این وظیفه شما خواهد بود که اطمینان حاصل کنید که محتوای وب با نام تجاری مطابقت دارد و به مشتریان فعلی و بالقوه ارزش افزوده می‌دهد. هدف یک استراتژی محتوای موثر، هدایت ترافیک ورودی به وب سایت برند و تشویق خواننده به انجام یک اقدام تجاری سودآور است.

نقش استراتژیست محتوا به مهارت های نوشتاری عالی، مهارت های مواجهه با مشتری و دانش قابل توجه سئو نیاز دارد. استراتژیست باید با سیستم مدیریت محتوای سازمان، پلت فرم تجزیه و تحلیل وب، نرم افزار تحقیقات SEO و سایر ابزارهایی که به برنامه ریزی محتوا و فرآیند انتشار کمک می کند، کار کند.

آنها اطلاعاتی را در مورد انواع مختلف شخصیت های مشتری که کسب و کار هدف قرار داده است جمع آوری می کنند. تحقیقات و تجزیه و تحلیل گسترده ای بر روی افکار مشتری انجام دهید و سپس استراتژی های محتوایی را برای تبدیل مشتریان جدید و موجود طراحی کنید.

5- نقش ها و مسئولیت های استراتژیست محتوا

نقش استراتژیست محتوا در سازمان‌ها متفاوت است، اما برخی از مسئولیت‌های Content Strategist ثابت است. این شامل:

  • انجام تحقیقات جامع برای به دست آوردن دانش عمیق از تمام شخصیت های مشتری
  • انجام تحقیقات و تحلیل های گسترده در مورد افکار و گرایش های مصرف کننده
  • ایجاد مشخصات و محتوای مناسب برای شخصیت های مشتری برند
  • استراتژی بندی ارکان و زیر ارکان محتوا
  • برنامه ریزی تقویم تحریریه و پیشنهاد محتوا
  • همکاری با تیم های مدیریت محتوا، تیم های خلاق و نویسندگان برای اجرای استراتژی
  • نظارت بر سبک و لحن نوشتن برای همه محتوا
  • تدوین دستورالعمل های حاکمیت محتوا برای لحن، سبک و صدای همه محتوا و اطمینان از رعایت آنها
  • توسعه استراتژی تحریریه، به طوری که محتوا در تمام پلتفرم های تحویل یکسان باشد
  • انجام ممیزی های دوره ای محتوا
  • ردیابی و محاسبه ROI محتوا
  • اطمینان از اینکه استراتژی محتوا با اهداف تجاری مطابقت دارد
  • استراتژی و بهبود ارائه و ارتقاء محتوا
  • تجزیه و تحلیل استراتژی بازاریابی محتوا برای ارزیابی اینکه آیا کار می کند یا خیر.

6- یک روز از زندگی یک استراتژیست محتوا

یک روز معمولی برای یک Content Strategist ممکن است با یک جلسه مشتری شروع شود که استراتژی هایی را برای برنامه بازاریابی محتوای آنها تدوین می کند. به‌عنوان یک استراتژیست محتوا، ممکن است مجبور شوید با فریلنسرها، خلاقان، طراحان هماهنگ کنید و داستان‌های مشتری را که از طریق محتوای سرمقاله، اینفوگرافیک، تصاویر بصری و غیره گفته می‌شود، توضیح دهید.

برخی از روزها، ممکن است مجبور شوید خلاصه‌های خلاقانه بنویسید، برخی از کپی‌ها را ویرایش کنید، یا روایت‌هایی برای اینفوگرافیک ایجاد کنید. بخشی جدایی ناپذیر از شرح شغل استراتژیست محتوا، توسعه مفاهیم برای تحقیقات اختصاصی، توسعه نظرسنجی، و سپس تجزیه و تحلیل داده ها برای انتخاب جذاب ترین روندها برای ایجاد یک داستان محتوایی است.

مشاغل معمولی در نقش استراتژیست محتوا عبارتند از:

  • ایجاد پروفایل های مخاطب هدف
  • یادگیری اولویت ها و نیازهای محتوایی آنها
  • ایجاد و مدیریت کمپین های رسانه های اجتماعی
  • مدیریت کمپین های بازاریابی محتوا
  • اجرای بهترین شیوه های سئو
  • ایجاد مشارکت های استراتژیک

7- مهارت های استراتژیست محتوا

مهارت های استراتژیست محتوا

همانطور که کار خود را به عنوان یک Content Strategist شروع می کنید، مجموعه مهارت هایی وجود دارد که برای موفقیت به آنها نیاز دارید.

  • مهارت‌های عالی در کپی‌نویسی – اگر نمی‌توانید محتوای عالی بنویسید، مهم نیست که چقدر خوب آن را استراتژی می‌کنید. برای اینکه بتوانید محتوایی را برنامه ریزی، هدایت، طراحی و ویرایش کنید که به نتیجه برسد، به مهارت های کپی رایتینگ عالی نیاز دارید.
  • مهارت های پرزنت محتوا – شما باید بتوانید تعیین کنید که چگونه محتوا باید برای مصرف کنندگان جدید و فعلی بسته بندی شود تا آنها را وادار به انجام اقدامات تجاری کنید.
  • مهارت های ارائه محتوا – شما بهترین کانال توزیع را برای ارائه محتوا به مخاطبان خود تعیین می کنید.
  • شما باید در مدیریت و استراتژی کمپین های بازاریابی تجربه داشته باشید.
  • مهارت‌های کسب درآمد از محتوا – به‌عنوان یک استراتژیست محتوا، باید بتوانید برنامه‌ریزی کنید که چگونه محتوای شما می‌تواند مشتریان را وادار به خرید محصول یا خدمات شما و در نتیجه کسب درآمد کند.
  • مهارت های چندوظیفه ای و سازمانی – شما باید به طور منظم چندین نوع پروژه و افراد را مدیریت کنید
  • شایستگی ویراستاری – شما ممیزی های کاملی انجام خواهید داد تا تعیین کنید چه محتوایی باید نگه داشته شود، ویرایش شود، بازنویسی شود و موارد دیگر.
  • توانایی های تحلیلی خوب برای شناسایی الگوها و روندها در داده های بازاریابی محتوا
  • مهارت های تیم سازی
  • داشتن علاقه شدید به اهداف و اهداف سازمانی
  • توجه به جزئیات
  • ویژگی های رهبری
  • قابلیت مدیریت فشار

8- چگونه یک استراتژیست محتوا شویم

به طور معمول، حقوق استراتژیست محتوا حقوقی است که می توانید از آن راضی باشید. طبق ZipRecruiter، متوسط حقوق سالانه یک استراتژیست محتوا در ایالات متحده 85859 دلار است. هنگامی که مهارت های لازم را در شرح شغل استراتژیست محتوا ایجاد کردید، در واقع چگونه می خواهید شغلی به عنوان استراتژیست محتوا پیدا کنید؟

هنگام درخواست، اکثر کارفرمایان به دنبال کاندیداهایی می گردند که حداقل سه تا پنج سال تجربه در نقش های مرتبط با بازاریابی مانند مدیر محتوای دیجیتال، نویسنده وب یا ویرایشگر محتوا داشته باشند. همچنین مدرک لیسانس در رشته هایی مانند انگلیسی، روزنامه نگاری، ارتباطات، بازاریابی، نوشتن خلاق، نگارش فنی، مدیریت اطلاعات یا موارد مشابه مورد نیاز است.

برای برتری نسبت به رقبایانی که به دنبال شغل استراتژیست محتوا هستند، باید تجربه عملی در تولید محتوای دیجیتال و ویرایش محتوا داشته باشید. اصول سئو را یاد بگیرید؛ و یک مجموعه مهارت استراتژیست محتوا ایجاد کنید. در نهایت، باید کارفرما و شغلی پیدا کنید که نقاط قوت شما را به حداکثر برساند. اگر در مسیر شغلی برای تبدیل شدن به یک استراتژیست محتوا هستید، می توانید با توسعه مهارت های خود در نقش هایی مانند خالق محتوا، ویرایشگر محتوا و متخصص سئو شروع کنید. سپس، می توانید انتقال به شغل استراتژیست محتوا را آغاز کنید.

در نیروی کار مدرن امروزی که به سرعت در حال تکامل است، نیاز دائمی به یادگیری مهارت های جدید برای ماندن در صدر روندها وجود دارد. برای پیمایش در این دنیای کاری غیرقابل پیش‌بینی، متخصصان باید فراتر از مهارت‌های امروزی نگاه کنند، در غیر این صورت ممکن است عقب بمانند.

ارتقاء مهارت برای حرفه ای هایی که خواهان یک حرفه هیجان انگیز هستند بسیار مهم است. این به تطبیق و تکامل دانش دامنه شما کمک می کند، بنابراین به دست آوردن یک شغل، سازمان یا یک حرفه جدید برای شما آسان تر است. در این زمینه شما می توانید از مطالب منتشر شده توسط لنسرسرا و خدماتی که ارائه جهت پیشبرد اهداف و پروژه خود بهره ببرید.

اشتراک گذاری این محتوا، پلتفرم خود را انتخاب کنید!
مطالب مرتبط دیگر :

  • رگرسیون لجستیک (logistic regression) چیست؟
رگرسیون لجستیک (logistic regression) چیست؟

اکتبر 4, 2024|بدون دیدگاه

چکیده مقاله:رگرسیون لجستیک احتمال وقوع یک رویداد، مانند رای دادن یا رای ندادن، را بر اساس یک مجموعه داده از متغیرهای مستقل تخمین می‌زند. این نوع مدل آماری (که به آن مدل لاجیت نیز گفته [...]

  • الگوریتم خفاش (Bat Algorithm) چیست؟
الگوریتم خفاش (Bat Algorithm) چیست؟

اکتبر 3, 2024|بدون دیدگاه

چکیده مقاله: الگوریتم خفاش (Bat Algorithm) یک الگوریتم فراابتکاری مبتنی بر جمعیت است که برای حل مسائل بهینه سازی پیوسته استفاده می شود. این الگوریتم برای بهینه سازی راه حل ها در رایانش ابری، [...]

  • الگوریتم کرم شب تاب چیست؟
الگوریتم کرم شب تاب چیست؟

اکتبر 3, 2024|بدون دیدگاه

چکیده مقاله: الگوریتم کرم شب تاب چیست؟ الگوریتم های الهام گرفته از زیست، که به عنوان الگوریتم های الهام گرفته از طبیعت یا الگوریتم های تکاملی نیز شناخته می شوند، تکنیک های محاسباتی هستند [...]

  • آزمون فریدمن: تعریف، فرضیات، زمان استفاده و مثال
آزمون فریدمن: تعریف، فرضیات، زمان استفاده و مثال

سپتامبر 30, 2024|بدون دیدگاه

چکیده مقاله: آزمون فریدمن ابزاری آماری برای مقایسه نمونه‌ها یا اندازه‌گیری‌های مکرر است زمانی که مفروضات پارامتریک برآورده نمی‌شوند. در واقع آزمون فریدمن توسعه‌ای از آزمون Wilcoxon signed-rank test و آنالوگ ناپارامتری از اندازه‌گیری [...]

  • برنامه نویسی فرانت اند: راهنمای جامع توسعه فرانت اند
برنامه نویسی فرانت اند: راهنمای جامع توسعه فرانت اند

سپتامبر 27, 2024|بدون دیدگاه

چکیده مقاله: اگر بخواهیم فرانت اند (Front-end) یا با اسم های دیگر سمت مشتری یا سمت کاربر را توضیح دهیم بهتر است بدانید که توسعه دهنده فرانت اند (Front-End Developer) به کمک زبان های برنامه [...]

  • برنامه نویسی تحت وب چیست؟ انواع، کاربرد و عملکرد
برنامه نویسی تحت وب چیست؟ انواع، کاربرد و عملکرد

سپتامبر 24, 2024|بدون دیدگاه

چکیده مقاله: امروزه تصور جهانی بدون اینترنت و وب سایت‌ها تقریباً غیرممکن است. در سال‌های اخیر، تقاضا برای برنامه نویسان وب حرفه‌ای به طور چشمگیری افزایش یافته است، بنابراین می توانید انواع کارشناسان این [...]