ممیزی سئو (SEO Audit) چیست؟ ارزیابی کامل سئو

ممیزی سئو (SEO Audit) چیست؟ ارزیابی کامل سئو
توسط منتشر شده در : نوامبر 7, 2024دسته بندی: مقالات دیجیتال مارکتینگLast Updated: نوامبر 7, 2024بدون دیدگاه on ممیزی سئو (SEO Audit) چیست؟ ارزیابی کامل سئونمایش: 70

چکیده مقاله: ممیزی سئو (SEO Audit) یا ارزیابی سئو، یک بررسی دقیق از توانایی یک وب سایت برای رتبه بندی در موتورهای جستجو می باشد و یکی از اولین اقداماتی است که باید آژانس شما هنگام شروع کار با یک مشتری جدید انجام دهد. قبل از این که استراتژی تعیین کنید یا اهدافی تنظیم کنید، باید دقیقا بدانید که مشتری چه نیازی دارد. یک SEO Audit نقشه راهی برای دستیابی به نتایج بهتر و سریع‌تر ارائه می دهد. در این راهنما، به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک ممیزی سئو انجام دهید. شما یاد خواهید گرفت چه کارهایی انجام دهید و چرا باید آن ها را انجام دهید.

در این راهنما موارد زیر را پوشش خواهیم داد:

SEO Audit چیست و چرا مهم است
چگونه یک SEO Audit فنی انجام دهیم
چگونه یک SEO Audit درون صفحه‌ای انجام دهیم
چگونه یک SEO Audit بیرون صفحه‌ای انجام دهیم

SEO Audit چیست؟

یک SEO Audit بررسی می کند که آیا یک وب سایت به خوبی برای رتبه بندی در نتایج موتورهای جستجو تنظیم شده است یا خیر. این ارزیابی هر مشکلی که ممکن است مانع رشد آن باشد را شناسایی کرده و راه هایی برای رفع آن پیشنهاد می دهد.

چهار بخش کلیدی که یک ممیزی سئو باید پوشش دهد:

آمارهای اصلی کسب و کار

در حالی که تمرکز اصلی SEO Audit روی ویژگی های سئو می باشد، تجزیه و تحلیل باید همیشه با عملکرد کنونی کسب و کار، شامل نرخ تبدیل و تحلیل رقبا، آغاز شود.

این اطلاعات به شما یک نقطه‌ی مقایسه می دهند تا موفقیت تلاش های سئوی خود را بسنجید.

بخش فنی

یک تحلیل از عملکرد فنی وب سایت. این بخش بر تجربه کاربری تمرکز دارد و اطمینان می دهد که سایت توسط موتورهای جستجو پیدا و ایندکس می شود.

بخش درون صفحه‌ای

یک بررسی عمیق از محتوای وب سایت. این بخش شامل استراتژی کلمات کلیدی، تصاویر و دیگر عناصر تاثیرگذار بر عملکرد جستجو می باشد.

بخش بیرون صفحه‌ای

ارزیابی شهرت آنلاین وب سایت. این بخش به پروفایل بک لینک های موجود، نظرات مشتریان و نظرات در اینترنت می پردازد.

بعد از انجام یک ممیزی سئو، شما می دانید کدام قسمت های وب سایت به خوبی عمل می کنند و کدام جنبه ها نیاز به بهبود دارند.

چرا SEO Audit ضروری می باشد؟

انجام یک ممیزی سئو برای افرادی که خدمات سئو ارائه می دهند، ضروری است. در ادامه دلایل آن را بررسی می کنیم:

شناسایی نقاط ضعف

قبل از این که بتوانید مشکلی را برطرف کنید، باید بدانید که وجود دارد. یک SEO Audit به شما کمک می کند مشکلاتی را شناسایی کنید که ممکن است باعث کاهش دیده شدن وب سایت در نتایج موتورهای جستجو شود.

اولویت بندی تلاش ها

برخی از مشکلات تاثیر بیشتری بر عملکرد سئو دارند. با انجام یک ارزیابی سئو، می توانید به درک کلی از سلامت سئوی وب سایت برسید.

این امر به شما کمک می کند استراتژی خود را به گونه ای تنظیم کنید که بیشترین تاثیر را در کوتاه ترین زمان ممکن بگذارد.

نشان دادن ارزش به مشتریان

مشتریان می خواهند بدانند که چگونه به آن ها کمک خواهید کرد تا به اهدافشان برسند. یک ممیزی سئو فرصتی برای شما است تا به مشکلات وب سایت اشاره کرده و نشان دهید چگونه می توانید آن ها را رفع کنید.

اندازه گیری پیشرفت

بدون دانستن نقطه شروع، نمی توانید پیشرفت را اندازه بگیرید.

یک SEO Audit یک مبنای اولیه ارائه می دهد و ردیابی پیشرفت و نمایش تاثیر تلاش های سئوی شما را آسان تر می کند.

ممیزی سئو فنی

یک SEO Audit فنی باید اولین کاری باشد که انجام می دهید.

درست است که محتوا و بک لینک ها از عوامل اصلی رتبه بندی هستند، اما اگر موتورهای جستجو نتوانند سایت را به خوبی خزیده و ایندکس کنند، این عوامل بی‌اثر خواهند بود.

در اینجا به مواردی که شامل می شود اشاره می کنیم:

بررسی عملکرد وب سایت و سرعت سایت

وقتی یک وب سایت سریع بارگذاری می شود، بازدیدکنندگان می توانند سریع تر به اطلاعات مورد نیازشان دسترسی پیدا کنند. اما اگر سایت کند باشد، کاربران خسته شده و از آن خارج می شوند.

سرعت بارگذاری صفحات یکی از عوامل رتبه بندی است:

می توانید سرعت وب سایت را با استفاده از ابزاری مانند GTmetrix آزمایش کنید. URL سایت را وارد کنید و ابزار عملکرد وب سایت را به طور کامل بررسی کرده و راه هایی برای بهبود آن ارائه می دهد.

اگر سایت مشکل عملکردی دارد، پیشنهادات بهبود را در SEO Audit خود لحاظ کنید. این پیشنهادات می تواند شامل فشرده سازی تصاویر و فایل های بزرگ، حذف کدهای اضافی و استفاده از تکنیک های مینیفیکیشن باشد.

تحلیل ساختار سایت و لینک های داخلی

ساختار سایت به نحوه اتصال صفحات از طریق لینک های داخلی اشاره دارد.

یک ساختار منظم به بازدیدکنندگان کمک می کند سایت را بهتر درک کنند و نقش مهمی در نحوه خزیدن و ایندکس شدن صفحات توسط موتورهای جستجو دارد.

موتورهای جستجو منابع مشخصی برای هر سایت (بودجه خزشی) تخصیص می دهند. اگر ساختار سایت شما نامرتب باشد، بودجه خزشی ممکن است هدر برود.

ساختار واضح وب سایت باعث می شود موتورهای جستجو به راحتی صفحات را پیدا کرده و ایندکس کنند.

برای شروع، لیستی از تمام صفحات وب سایت تهیه کنید تا دید کلی داشته باشید. سپس ساختار لینک های داخلی را بررسی کنید.

Screaming Frog یکی از بهترین ابزارهای SEO Audit برای بررسی لینک های داخلی است.

پس از خزیدن در سایت، روی هر صفحه، قسمت «Inlinks» را بررسی کنید. این بخش لینک های داخلی هر صفحه و متن های انکر را نمایش می دهد که باید توضیح دهنده صفحه لینک شده باشند.

پیشنهادات اجرایی بر اساس یافته های خود ارائه دهید. مثلا اگر صفحات یتیم یا انکرهای بیش از حد بهینه شده یافتید، راهنمایی های لازم برای اصلاح آن ها را بدهید.

ارزیابی استفاده و رسپانسیو در موبایل

بر اساس آخرین داده ها، ۶۵٪ ترافیک اینترنت در موبایل انجام می شود. گوگل نیز از ایندکسینگ موبایل فرست استفاده می کند، به این معنی که نسخه موبایلی سایت را برای رتبه بندی بررسی می کند.

به همین دلیل استفاده راحت در موبایل بخش مهمی از SEO فنی است.

با استفاده از Google’s Mobile-Friendly Test می توانید قابلیت استفاده سایت در موبایل را بررسی کنید. URL سایت را وارد کرده و ابزار مشکلات موجود را شناسایی و رتبه ای ارائه می دهد.

این کار می تواند تصویری کلی از عملکرد موبایلی سایت ارائه دهد، اما بهتر است سایت را به صورت دستی روی دستگاه های مختلف بررسی کنید تا ببینید آیا همه بخش ها در صفحه جا می گیرند و آیا دکمه های CTA و گزینه های ناوبری به راحتی قابل کلیک هستند یا خیر.

شناسایی لینک های خراب یا خطاهای ۴۰۴

لینک های خراب منجر به تجربه کاربری ضعیف و نرخ پرش بالا می شوند و بودجه خزشی شما را هدر می دهند.

می توانید با استفاده از Screaming Frog لینک های خراب را بررسی کنید.

پس از خزیدن در سایت، در منوی بالا روی «Response Codes» کلیک کرده و از منوی سمت چپ گزینه «Client Error (4xx)» را انتخاب کنید. این گزینه لیستی از URL هایی که خطای ۴۰۴ دارند را ارائه می دهد.

همچنین با استفاده از Google Search Console می توانید صفحاتی که خطای ۴۰۴ دارند را پیدا کنید.

لیستی از لینک های خراب تهیه کرده و پیشنهادات اصلاحی خود را ارائه دهید. می توانید لینک ها را حذف کرده یا آن ها را به صفحه دیگری هدایت کنید.

نظارت بر مشکلات محتوای تکراری

محتوای تکراری زمانی رخ می دهد که اطلاعات مشابه در چندین صفحه سایت وجود داشته باشد.

وقتی گوگل چندین صفحه با محتوای مشابه پیدا کند، در انتخاب صفحه مناسب برای نمایش در نتایج جستجو دچار مشکل می شود که می تواند به هدررفت کلمات کلیدی منجر شود. می توانید با استفاده از Screaming Frog محتوای تکراری را پیدا کنید.

پس از خزیدن در سایت، به برگه «Content» در منوی بالا بروید. در منوی سمت چپ گزینه «Exact Duplicates» را انتخاب کنید.

همچنین با انتخاب «Near Duplicates» می توانید صفحاتی با محتوای بسیار مشابه را شناسایی کنید.

برای محتوای تکراری باید برنامه ای برای رفع مشکل داشته باشید. این می تواند شامل حذف صفحات، ترکیب محتوای مشابه یا استفاده از تگ های کنونیکال برای مشخص کردن نسخه اصلی باشد.

انجام تحلیل PageSpeed Insights

PageSpeed Insights یک ابزار برای بررسی سرعت بارگذاری صفحات وب سایت است.

مانند GTmetrix، کافیست URL سایت را وارد کنید تا امتیاز عملکرد و تجزیه و تحلیل مشکلات را دریافت کنید.

امتیاز بالا نشان دهنده سرعت خوب سایت و امتیاز پایین نشان دهنده نیاز به بهبود است.

مزیت اصلی PageSpeed Insights این است که ابزاری از گوگل می باشد و به شما دیدگاهی واضح از دیدگاه گوگل درباره عملکرد سایت می دهد.

SEO Audit On-Page

On-Page SEO یا سئو داخلی بر روی عناصری از هر صفحه تمرکز می کند که می توانند رتبه بندی در موتورهای جستجو را تحت تاثیر قرار دهند. این نوع سئو به بهینه سازی محتوای هر صفحه برای بالا بردن ارزش آن و بهبود فهم گوگل از محتوا می پردازد.

این بخش از سئو فرصتی عالی برای کسب نتایج سریع در بهبود رتبه بندی سایت فراهم می کند. طبق یک نظرسنجی از Databox، حدود ۳۸٪ از متخصصان سئو باور دارند که تاکتیک های سئو داخلی (On-Page) بیشترین تاثیر را بر روی رتبه بندی در کمترین زمان دارند.

بازبینی تحقیقات کلمات کلیدی و کلمات هدف

اولین گام در ممیزی سئو داخلی، بازبینی استراتژی کلمات کلیدی است. برای شروع می توانید از ابزارهای سئو مانند Semrush و Ahrefs استفاده کنید تا کلمات کلیدی که سایت در حال حاضر برای آن ها رتبه گرفته است را مشاهده کنید.

وقتی که از استراتژی فعلی اطلاع پیدا کردید، نیاز است که تحقیق کلمات کلیدی انجام دهید تا ببینید آیا این عبارات بهترین کلمات برای تمرکز هستند یا خیر. همچنین می توانید با استفاده از ابزار Keyword Gap در Semrush پوشش کلمات کلیدی را با رقبا مقایسه کنید. این ابزار به شما نشان می دهد که چه کلماتی سایت های رقیب رتبه دارند اما سایت شما ندارد، و به این ترتیب می توانید از این اطلاعات برای بهبود استراتژی کلمات کلیدی استفاده کنید.

تحلیل تگ های عنوان و متادیتا برای هر صفحه

تگ های عنوان و متادیتا، محتوای یک صفحه را برای موتورهای جستجو توصیف می کنند. موتورهای جستجو از این اطلاعات برای درک موضوع و زمینه صفحه استفاده می کنند و این اطلاعات به طور مستقیم بر روی نحوه درک گوگل از صفحه تاثیر می گذارد. همچنین این اطلاعات می توانند نرخ کلیک و ترافیک جستجو را بهبود دهند، چرا که یک عنوان و توضیحات متا جذاب باعث می شوند افراد بیشتری روی صفحه کلیک کنند.

برای بررسی متادیتای تعداد زیادی صفحه، می توانید از ابزار Screaming Frog استفاده کنید و با یک نگاه وضعیت متادیتای صفحات مختلف را مشاهده نمایید. همچنین افزونه هایی مانند SEO Meta in 1 Click در کروم به شما این امکان را می دهند که متادیتای یک صفحه را به صورت تکی بررسی کنید.

در این بررسی باید به چند نکته کلیدی توجه داشته باشید:

  • طول: تگ عنوان باید کمتر از ۶۰ کاراکتر باشد تا از بریده شدن در نتایج جستجو (SERP) جلوگیری شود. توضیحات متا نیز باید کمتر از ۱۶۰ کاراکتر باشد.
  • عدم تکرار: هر صفحه باید دارای عنوان و توضیحات منحصر به فرد باشد. از صفحات دارای متادیتای تکراری پرهیز کنید.
  • کلمات کلیدی: تگ عنوان باید حاوی کلمه کلیدی هدف صفحه باشد. هرچند توضیحات متا به طور مستقیم بر رتبه بندی تاثیر نمی گذارند، اما استفاده طبیعی از کلمه کلیدی در توضیحات می تواند به موتورهای جستجو کمک کند تا محتوای صفحه را بهتر درک کنند.

ارزیابی کیفیت محتوا و فرصت های بهینه سازی

محتوای جامع و با کیفیت، پایه و اساس عملکرد موفقیت آمیز در سئو است. موتورهای جستجو می خواهند به کاربران خود محتوایی را نمایش دهند که بهترین اطلاعات ممکن را برای پرس و جو (query) آن ها فراهم می کند.

در اینجا تمرکز اصلی بر روی مرتبط بودن و ارزشمند بودن محتوا است. محتوای هر صفحه را ارزیابی کرده و بررسی کنید که آیا با کلمه کلیدی هدف و قصد جستجوگر مطابقت دارد یا خیر. آیا این محتوا با نیازهای جستجوگران تطابق دارد و اطلاعات مورد نظر آن ها را به طور کامل ارائه می دهد؟

برای بهبود محتوا می توانید از ابزارهایی مانند SurferSEO استفاده کنید که امکان مقایسه محتوا با صفحات رقابتی در نتایج جستجو را به شما می دهد. این ابزارها می توانند محتوا را از لحاظ طول، تراکم کلمات کلیدی، عبارات معنایی و سایر عناصر سئو داخلی بررسی کنند.

ابزار Query Hunter نیز یک افزونه رایگان برای وردپرس است که با استفاده از داده های Google Search Console به شما کمک می کند عبارات مرتبطی را که سایت شما برای آن ها رتبه گرفته اما در محتوای فعلی به خوبی پوشش داده نشده اند شناسایی کنید.

بررسی وضعیت بهینه سازی تصاویر

تصاویر نیز باید برای کاربران و موتورهای جستجو بهینه شوند. تصاویر بهینه شده می توانند در نتایج جستجوی تصاویر گوگل رتبه خوبی کسب کنند و ترافیک قابل توجهی را به سایت هدایت نمایند. همچنین تصاویر می توانند اندازه نمایش یک نتیجه در SERP را افزایش دهند و باعث افزایش نرخ کلیک شوند.

برخی از نکات کلیدی برای بهینه سازی تصاویر عبارتند از:

  • اندازه تصویر: هر فایلی که بیش از ۱ مگابایت باشد معمولا بسیار بزرگ است و ممکن است سرعت صفحه را کاهش دهد.
  • فرمت تصویر: فرمت های JPEG و PNG پرکاربردترین فرمت های تصویر هستند. PNG کیفیت بهتری دارد اما حجم فایل بزرگتری نیز دارد.
  • نام فایل: نام فایل باید به درستی توصیف کننده محتوا باشد تا موتورهای جستجو بتوانند آن را درک کنند.
  • متن جایگزین (alt text): هر تصویر باید دارای متن جایگزین باشد. این متن کوتاه توضیحی است که به کاربران نشان می دهد چه چیزی در تصویر وجود دارد در صورتی که قادر به مشاهده آن نیستند. موتورهای جستجو نیز از متن جایگزین برای درک محتوای تصاویر استفاده می کنند.

Off-Page SEO Audit

سئو خارجی به عناصری اشاره دارد که خارج از وب سایت قرار دارند و می توانند بر عملکرد آن در نتایج جستجو تأثیر بگذارند. یک بررسی سئو خارجی به ارزیابی این عوامل می پردازد تا بهبودهای لازم برای افزایش عملکرد سئو شناسایی شود.

بررسی نظرات خارجی و پروفایل ها

آنچه کاربران و دیگران درباره یک کسب و کار یا وب سایت در اینترنت می گویند، می تواند به شکل قابل توجهی بر رتبه بندی جستجو تأثیر بگذارد. این امر به ویژه برای سئو محلی (Local SEO) بسیار مهم است. تعداد زیادی از نظرات مثبت در دایرکتوری های کسب و کار، شبکه های اجتماعی و پلتفرم های دیگر می توانند به نمایش سایت شما در نتایج بالاتر جستجو کمک کنند.

  1. شناسایی مکان های فهرست شده: ابتدا باید تمام مکان هایی را که کسب و کار در آن ها ثبت شده است یادداشت کنید. این مکان ها می تواند شامل Yelp، Google Business Profile، Tripadvisor و سایر پلتفرم ها باشد. همچنین، با جستجوی نام کسب و کار در اینترنت می توانید منابع محلی دیگری را که شاید از آن ها آگاه نبوده اید شناسایی کنید.
  2. بررسی صحت اطلاعات پروفایل ها: اطلاعات مربوط به کسب و کار مانند مکان، ساعات کاری، خدمات و موارد دیگر را در تمامی پروفایل ها بررسی کنید تا اطمینان حاصل شود که همه موارد صحیح هستند.
  3. تحلیل رتبه بندی نظرات: سپس، رتبه بندی نظرات (ستاره ها) را تحلیل کنید. ببینید که نظرات و بازخوردهای سایت شما چگونه با رقبا مقایسه می شوند و همچنین نحوه پاسخگویی کسب و کار به نظرات را بررسی کنید.

بر اساس یافته های خود، توصیه های لازم را در گزارش سئو ارائه دهید. این توصیه ها می توانند شامل به روزرسانی پروفایل های کسب و کار، پاسخ به نظرات منفی و افزایش استراتژی های جمع آوری نظرات مثبت باشند.

بررسی لینک های ورودی خارجی (Inbound External Links)

لینک های ورودی خارجی یا بک لینک ها لینک هایی هستند که از وب سایت های دیگر به سایت شما اشاره دارند و یکی از فاکتورهای مهم گوگل در رتبه بندی محسوب می شوند. تعداد زیادی از لینک ها از سایت های معتبر و مرتبط می توانند وب سایت شما را برای موتورهای جستجو معتبرتر و قابل اعتمادتر نشان دهند.

بر اساس یک نظرسنجی از Moz، متخصصان سئو معیارهای لینک در سطح دامنه و صفحه را از مهم ترین عوامل رتبه بندی می دانند. بک لینک ها می توانند علاوه بر افزایش رتبه در نتایج جستجو، ترافیک بیشتری را نیز از سایت های دیگر به وب سایت شما هدایت کنند.

  1. انجام بررسی لینک ها: برای انجام این بررسی، می توانید از ابزارهایی مانند Semrush یا Ahrefs استفاده کنید. این ابزارها به شما نشان می دهند که چه سایت هایی به سایت شما لینک داده اند.
  2. مرتب سازی بک لینک ها: بک لینک ها را بر اساس دامنه، انکر تکست (متن لینک) و وضعیت follow/nofollow مرتب کنید تا بتوانید پروفایل بک لینک خود را به وضوح مشاهده کنید.
  3. شناسایی لینک های نامناسب: تمامی لینک ها ارزشمند نیستند. به دنبال لینک هایی از دامنه های با کیفیت پایین، شبکه های وبلاگ خصوصی (PBN) و سایت های اسپم باشید، زیرا این لینک ها می توانند تأثیر منفی بر عملکرد سئو داشته باشند.
  4. ارزیابی توزیع انکر تکست: توزیع انکر تکست ها را نیز ارزیابی کنید. اگر تعداد زیادی لینک با انکر تکست مشابه وجود داشته باشد، این موضوع می تواند برای موتورهای جستجو غیرطبیعی به نظر برسد و به رتبه سایت آسیب برساند.
  5. مقایسه پروفایل لینک با رقبا: یک بررسی جامع بک لینک باید شامل مقایسه پروفایل لینک سایت با رقبا نیز باشد. شما می توانید از ابزارهای Semrush و دیگر ابزارهای سئو برای مقایسه بک لینک ها با دامنه های رقیب استفاده کنید. این کار به شما اطلاعات مفیدی درباره فرصت های ایجاد لینک و وضعیت پروفایل لینک شما در مقایسه با رقبا می دهد.
  6. ارائه توصیه های عملی: پس از تحلیل داده ها، باید توصیه های قابل اجرایی ارائه دهید. این توصیه ها می توانند شامل مواردی مانند رد لینک های نامناسب (disavow)، تنوع بخشیدن به انکر تکست و ایجاد لینک های با کیفیت بیشتر باشند.

جذب مشتریان جدید با ارائه گزارش های سئو عملیاتی

یک ممیزی سئو یا SEO Audit عمیق باید اولین کاری باشد که برای هر مشتری جدید انجام می دهید. این گزارش، پایه و اساس استراتژی شما و راهی برای ایجاد ارتباط قوی با مشتریان جدید است. با این کار، می توانید مشکلات موجود، اهمیت آن ها و نحوه رفع آن ها را به صورت شفاف برای مشتری توضیح دهید. این روش به خوبی ارزشی که به مشتری ارائه می دهید را نشان می دهد و موجب جلب اعتماد و جذب مشتریان جدید می شود.

اشتراک گذاری این محتوا، پلتفرم خود را انتخاب کنید!
مطالب مرتبط دیگر :

  • مربیان سئو (SEO Mentors): 11 متخصص که باید در سال 2024 دنبال کنید
مربیان سئو (SEO Mentors): 11 متخصص که باید در سال 2024 دنبال کنید

نوامبر 10, 2024|بدون دیدگاه

چکیده مقاله: قبل از معرفی بهترین مربیان و متخصصان سئو بهتر است بدانید که سئو آسان نیست. موارد زیادی برای پیگیری وجود دارد و گوگل با هر به روزرسانی هدف گذاری های جدیدی تعیین [...]

  • سئو برای افیلیت مارکتینگ: فروش بیشتر در سیستم همکاری در فروش
سئو برای افیلیت مارکتینگ: فروش بیشتر در سیستم همکاری در فروش

نوامبر 9, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: افیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing) یا همکاری در فروش یک استراتژی است که در آن شما محصولات یا خدمات را تبلیغ می کنید و به ازای هر فروش یا لید (مشتری بالقوه) که ایجاد [...]

  • ویژگی های SERP: بهینه سازی برای صفحه نتایج موتور جستجو
ویژگی های SERP: بهینه سازی برای صفحه نتایج موتور جستجو

نوامبر 8, 2024|بدون دیدگاه

چکیده مقاله: نتایج جستجو گوگل می توانند شامل بیش از 10 لینک آبی ساده باشند. این نتایج با ویژگی های SERP (صفحه نتایج موتور جستجو) طراحی شده اند تا به کاربران دسترسی سریع و [...]

  • تفاوت سئو کلاه سیاه و کلاه سفید: مزایا، معایب و تکنیک ها
تفاوت سئو کلاه سیاه و کلاه سفید: مزایا، معایب و تکنیک ها

نوامبر 5, 2024|بدون دیدگاه

مقدمه: دو رویکرد اصلی برای سئو وجود دارد: سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه. درست مثل فیلم های وسترن قدیمی، سئوکارهای کلاه سفید، کابوی های قابل اعتماد و قانونمند هستند، در حالی که [...]